Brajlović u novi pogon investirao četiri miliona

Bez autora
Jun 04 2010

Mesna industrija "Brajlović" otvorila je novi proizvodni pogon u koji je porodica Brajlović investirala četiri miliona KM. "Brajlović" s novim pogonom postaje najsavremeniji i jedan od vodećih proizvođača suhomesnatih proizvoda. Zahvaljujući investiciji u nove mašine, proizvodni kapacitet preduzeća se povećao na 15 tona mesnih proizvoda dnevno. Uprkos finansijskoj krizi, porodica Brajlović odlučila se za tu investiciju kako bi potvrdila svoju lidersku ulogu i osigurala najzahtjevnije standarde, što potvrđuju i dobijeni certifikati HACCP i ISO 9001 od strane švajcarske kompanije SGS, specijalizovane za uvođenje i kontrolu standarda. Mesna industrija "Brajlović" time svojim kupcima osigurava dodatnu potvrdu kvalitete, a svojim proizvodima otvara put na zahtjevna evropska i svjetska tržišta.

Brajlović u novi pogon investirao četiri milionaMesna industrija "Brajlović" otvorila je novi proizvodni pogon u koji je porodica Brajlović investirala četiri miliona KM.

"Brajlović" s novim pogonom, kako navode u saopštenju, postaje najsavremeniji i jedan od vodećih proizvođača suhomesnatih proizvoda.

Zahvaljujući investiciji u nove mašine, proizvodni kapacitet preduzeća se povećao na 15 tona mesnih proizvoda dnevno.

"Uprkos finansijskoj krizi, porodica Brajlović odlučila se za tu investiciju kako bi potvrdila svoju lidersku ulogu i osigurala najzahtjevnije standarde, što potvrđuju i dobijeni certifikati HACCP i ISO 9001 od strane švajcarske kompanije SGS, specijalizovane za uvođenje i kontrolu standarda", navode u tom preduzeću.

Mesna industrija "Brajlović" time svojim kupcima osigurava dodatnu potvrdu kvalitete, a svojim proizvodima otvara put na zahtjevna evropska i svjetska tržišta.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik